петък, 27 юни 2014 г.

TV 7 посреща лятото с нови заглавия в програмата


От 1 юли 2014 г. започва летният телевизионен сезон на TV7 Верните зрители на канала ще имат възможност да проследят любимата сага "Великолепния век"








Премиерното излъчване на втория сезон на сериала "Превратностите на живота" започва на 17 юли. Това е историята на 15-годишната Лукс, която преминава от едно приемно семейство в друго. Животът обаче я среща с нейните родители, които са я изоставили. Кои са те и какво ще се случи, ще можете да гледате всеки делничен ден от 9:30 ч. по TV7.

TV7 ще предложи и няколко премиери за българския телевизионен ефир. От началото на сезона любителите на тайните ще могат заедно с Джош Гейтс - водещия на документалната поредица "В търсене на истината", да тръгнат на околосветско пътешествие. Целта - да бъдат открити отговорите на въпроси в областта на криптобиологията и разследването на паранормални явления. От 26 юли - всяка събота и неделя в 14:30 ч.

Завладяващата италианска сага "Любов и тайни в Ларичи" е другото ново заглавие, което ще заинтригува аудиторията с драматична и страстна история от далечната 1922 г. Сериалът ще се излъчва от 1 юли точно в 20:30 ч., от понеделник до петък, за да ни срещне с живота и тайните на проспериращата фамилия на магната Джулио Сормани. Конфликти, любов, тайни, предателства и, разбира се, невероятни актьори.

4 коментара:

  1. Velikolepniqt vek se zavru6ta prez septemvri taka pishe v saita na tv7

    ОтговорИзтриване
  2. А във Фейсбук още от вчера е новината,че продължава от 1 юни! Радвам се,макар,че го гледам от 4 години,от започване на снимките , дори половин година преди това! :):)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ot kolko chasa 6te go davat za6to v programata go nqma

      Изтриване
  3. Няма го в програмата наистина. Ще видим дали ще го рекламират и отразят в програмата до вторник-засега си стоят "Валя и Моро"...:):)А часът сигурно ще бъде пак 21:30.

    ОтговорИзтриване