четвъртък, 15 май 2014 г.

Най-новия турски сериал "Една любовна история" - "Bir Aşk Hikayesi" от 29 май по bTV

Новият романтичен сериал „Една любовна история” ще завладее ефира на bTV от 29 май, четвъртък, от 20:00 часа. История за романтика, гняв и мъст ще разкаже новата поредица по bTV.
Джейлян е млада и красива жена, която е преживяла редица разочарования, след които е загубила надежда, че животът й ще се подреди. Тя живее в Истанбул и работи като стилист за известен певец - Толга. Постигнала е всичко, което някога е искала, освен голямата любов. Джейлян е лудо влюбена в Толга, но за нейно съжаление, той не изпитва същото.

Коркут е млад и красив младеж, който води скромен живот в Германия. След като родителите му са го изоставили като малък, той е бил осиновен, а приемното му семейство отново го е изоставило.

Джейлян заминава за Германия, за да заснеме новото видео на Толга. По традиция, тя се опитва да угоди на всичките му прищевки, но явно това не е достатъчно. Чашата прелива и стилистката решава да си тръгне за Истанбул. По пътя за летището документите и багажа й са откраднати. Случайно среща Коркут и го моли за помощ. Нито един от двамата не осъзнава, че се е изправил лице в лице с истинската любов.

След инцидента с Джейлян Коркут се прибира вкъщи и заварва покана за сватбата на бившата си приятелка, която го е напуснала заради бедността му. Той решава все пак да отиде на церемонията, където е прострелян в главата. Лекарите успяват да спасят живота му, но не успяват да извадят куршума. Прогнозите са, че той ще живее не повече от година. Коркут решава да се прибере в Истанбул, където да прекара остатъка от живота си.

„Една любовна история” представя любовта, надеждата, гнева, конфликтите и чувството, че е предаден, когато Коркут научава, че родната му майка е богата, а брат му – известен и живеят охолен живот в Истанбул. Лъч надежда се появява, когато отново среща случайно Джейлян.

Дали Коркут ще успее да забрави миналото и да изживее спокойно остатъка от дните си или ще тръгне по пътя на отмъщението? Ще успее ли Джейлян да промени хода на събитията? Всичко това зрителите ще разберат от новия сериал „Една любовна история” – от 29 май от 20:00 часа само по bTV.

34 коментара:

  1. zna4i sever ug svarshva taka li

    ОтговорИзтриване
  2. Tova shte bade edin mnogo hubav serial. preduseshtam go

    ОтговорИзтриване
  3. Ще свърши ли дотогава Север Юг?

    ОтговорИзтриване
  4. Според мен спират Север Юг за лятото. Няма нужда да хабят толкова рейтингов сериал за летния сезон!

    ОтговорИзтриване
  5. Точно така. Спират Север Юг за лятото, иначе той щеше да свърши към края на август, което не е изгодно за БТВ. Новият сериал е 36 оригинални епизода, което ще е към 60 еп. по 68 мин и ще завърши началото на септември, когато ще продължи Север Юг.

    ОтговорИзтриване
  6. е по- голяма простотия не можаха да направят тия тъпанари от БТВ- то! то бива, бива, ама вече прекаляват! ще спрат хубавият филм заради поредната простотия! АМАН! БТВ- ТЪПАЦИ СТЕ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ!!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не е вярно една любовна история е най-готиния сериал жалко че свършва

      Изтриване
  7. Дано да е истина! Гледах първите 5 серии от asi-bg.net със субтитри. Филмът е разкошен, а Джансу Дере е в стихията си. Жалко е че финалът му е тъжен. Но до тогава има 36 епизода по около 120 минути (оригинален формат). Ще се гледа задължително! Препоръчвам го!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. В главните роли са Дамла Сьонмез и Сечкин Йоздемир.

      Изтриване
  8. Dokolkoto vidqh, Cansu Dere ne igrae v toq serial.. Za jalost. Dano.da e interesen

    ОтговорИзтриване
  9. кога ще тръгне отново "Справедливостта на кара" по тв7?

    ОтговорИзтриване
  10. много жалко наистина така феновете на филма ще загубят интерес септември е много далеч и дали всеки ще го чака с нетърпение както сега то почти всеки ще забрави за какво се е разказвало във филма наистина е много жалко ще ни откажат да гледаме бтв и ще гледаме други телевизии и филми.

    ОтговорИзтриване
  11. Dvansu Dere ne igrae v "Bir ask hikayesi"! :):)

    ОтговорИзтриване
  12. Една любовна история е един от най гледаните сериали през 2013г. в Турция.В главните роли са Сечкин Йоздемир и Дамла Сьонмез - страхотна двойка са. Сигурна съм, че ще ви хареса повече от север юг. Препоръчвам ви го!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дълбоко се съмнявам. Такъв турски сериал като Север Юг трудно се прави. А БТВ ще загубят много от зрителите си, които още не са гледали сериала.

      Изтриване
    2. Север юг ми беше пълна боза, докато Една любовна история ме грабна от първия епизод. Къванч омръзна с бозавата си физиономия,докато Сечкин Йоздемир е много по - въздействащ и добър като актьор.

      Изтриване
  13. Е ХУБАВА РАБОТА АМА БЪЛГАРСКА. КАК НЕ ДАДОХТЕ ЕДИН СЕРИАЛ ДО КРАЙ БЕ. ИЗЛАГАЦИЯ...НАЙ ГОЛЯМАТА ТЕЛЕВИЗИЯ...ПФ

    ОтговорИзтриване
  14. хахахаха ... понеже ще ни хареса повече от Север Юг, та затова ще го шибнат през лятото, много е гледаем значи! Няма по-хубав сериал до сега от Север Юг ! Само Курт Сеит и Шура му е достойна конкуренция! И двата сериала нямат аналог. Разкошни! И най-важното - и в двата играе Къванч - най-красивият и талантлив турски артист!

    ОтговорИзтриване
  15. Този сериал е супер. Браво на БТВ!

    ОтговорИзтриване
  16. Пфф.. пълна ПРОСТОТИЯ, както винаги прави БТВ!! И с "Огледален Свят" направиха така, пускаха го, когато си искат, променяха програмата по всяко време. Добре, че имаше много зрители този сериял, че го продължиха малко повече ... но и на него няма да му видим другата част, когато Емир продължава живота си по друг начин (най-интересното)... А, сега и с този филм не спират да се излагат и да губят зрители. Новият сериял кой знае дали ще го пуснат целия или пак, както всички други... Или пускайте серияли, но като хората или изобщо не се занимавайте, защото само се иьлагате!! ;))

    ОтговорИзтриване
  17. Колко жалко!! Защо поне ЕДИН сериял не давате, като хората?!! Или го пускайте или изобщо не се занимавайте бе... Пфф.. пълна ИЗЛАГАЦИЯ!!!

    ОтговорИзтриване
  18. Така е, доста сериали гледаме,които така и не до края.Понеже има втори и трети сезон, за които все още не са закупени да речем правата и така човек вече губи желание да го следи.Както беше за филма Пожарникарите, който беше разкошен, но какво един сезон от 24 серии и хо край.Сега вече има и втори от 22 серии, но не се говори нищо, че ще го пуснат, а беше наистина качествен и стойностен филм.С тези турски сериали вече ми писна, и все на края някой от главните умира,като го убиват.

    ОтговорИзтриване
  19. Финалът на новия филм -,,Една любовна история,, е наистина много разочароващ.Съжалих ,че изгледах всичките му епизоди на турски с такъв интерес.Вече няма да следя филми,ако нямат Happy edn...

    ОтговорИзтриване
  20. Какво се случва на финала?

    ОтговорИзтриване
  21. Много хубав сериал,страхотен е,особено Коркут,много е готин,секси парче! ;)

    ОтговорИзтриване
  22. mnogo qk fiolm korkut e jelin sa monogoxubavi zaedno

    ОтговорИзтриване
  23. някой би ли ми казал какъв е финалът на филма.Една приятелка ми беше казала че коркут има дете кой умира

    ОтговорИзтриване
  24. Zashto sprqha edna lubovna istoriq kato ne sme go gledali dokrai mmm

    ОтговорИзтриване