събота, 26 април 2014 г.

Новините на уикенда - 4-то издание: Цяла Турция в шок! Селен Сойдер и Толгахан Сайъшман се разделиха

След 4 години заедно, дойде време и за раздяла на младата двойка.  


Толгахан замина на почивка сам в Испания, Мадрит.

Източник на информацията е от турска телевизия!

21 коментара:

  1. много жалко те бяха чудесна двойка

    ОтговорИзтриване
  2. Абе това не е вярно...

    ОтговорИзтриване
  3. Super nai nakraya yeeesssss

    ОтговорИзтриване
  4. Dano sled kato sa se razdelili tolgahan da se varne pri serenay .te dvamata sa po hubava dvoika

    ОтговорИзтриване
  5. най накрая той разбра ква грозница е тая селен

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Това,че не харесвате някой,не ви дава право да правите грозни и груби квалификации.Не вярвам,че ще се почувствате удобно,ако Вас Ви нарекат по подобен начин.Дали смелостта Ви е резултат от това,че сте анонимен/анонимна или е "избиване" на комплекси?

      Изтриване
  6. OOO,JALKO!BIAHA HUBAVA DVOIKA!DANO RAZMISLIAT I SE SABERAT OTNOVO!

    ОтговорИзтриване
  7. Струва ми се,че информацията не е вярна изцяло.Заминал е сам,защото Топрак започва снимки на нов филм. Ще видим ! :):)

    ОтговорИзтриване
  8. Чудесна двойка може да са в живота ,но не и в сериала. Гледах малко от "Сезони на любовта" и очаква ,че при двойка в живота ,в сериала ще ни подкосят краката ,но уви. 3-4 заучени физиономии и едни и същи погледи,пък за химия изобщо не си и помислям да говоря

    ОтговорИзтриване
  9. Една,много известна двойка,която дори и да не си много запознат със знаметите лица в тяхната страна все си чувал.Лично аз не мисля, че след като единият е отишъл на почивка, че са се разделили.Все пак имат работа, и не енужно да ходят навсякъде заедно,, все едно са залепени.При тях една такава раздяла е доста сложна.Знаем отноението на мюсюлманите, не са като нас християните,които има някои с колекционерски сватби и разводи стигат до голяма бройка.Надявам се да ни пишете за в бъдеще какво е станало с тях.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Вие познахте! Една съученичка, живееща в Истанбул каза, че въобще не са се разделялир прост Толгахан е бил голям фен на футбола и до края на световното ще бъде повече с приятелите си!

      Изтриване
  10. Поправете си публикацията пише се Мадрид с "д", а не с "т".

    ОтговорИзтриване
  11. Serenay e s Cagatay te sa mnogo hubava dvoika dokato Tolgahan I Selen si otivaha i ne trqbva da se razdelqt i nqkoi da si mislqt che Tolgahan shte otide pri Serenay tova spored men nqma da stane zashtoto v momenta tq se dviji poveche s Cagatay ot kolkoto s Tolgahan zashtoto Cagaty i Serenay igraqt zaedno v priliv i otliv koito e zakupen ot btv i nai veroqtno tazi esen 1 sezon se ochakva ili loshiq sluchei drugata godina

    ОтговорИзтриване
  12. tava sa palni gluposti takava krasiva dvoika ne se razdelq taka e selen shte napravi druk film zatova ne e otishla ai pes tova te sa zgodeni.

    ОтговорИзтриване
  13. uuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaa razdeliha se

    ОтговорИзтриване
  14. nai posle selen soider shte ostane sama a serenai shte bude pak shtasliva

    ОтговорИзтриване