събота, 9 август 2014 г.

Гизем Караджа се завръща отново в Българския ефир, този път по Бтв


Гизем  Караджа позната е у нас от 2 сериала "Опасна красота" и "Надежда за обич"
излъчени по Диема фемили тази година.





От 18 август пък започва 3 сезон на "Огледален свят", който
ще участва отново тя и отново в главна роля.

Kрасивата Гизем ще я гледаме вече за трети път в Българския ефир, но този път в ефира на най-гледаната телевизия у нас, именно БТВ!   

30 коментара:

  1. "Пътят на Емир"се нарича 3 сезон на "Огледален свят"..След "смъртта" на Фериа (Хазал Кая), Гизем ще бъде в главната женска роля... Зрителите не са във възторг от 3 сезон. Ще видим,на нас може да хареса! :):)

    ОтговорИзтриване
  2. Гледала съм го.За зрителите е неприемлива замяната на Фериха.Та тя току що си отиде и той да де влюби в друга?!?Не ми харесва този сезон определено!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. ii az sam saglasna s teb !!! :)

      Изтриване
    2. На много хора може и да им хареса,рейтингът у нас може да е неочаквано висок,но за мен лично този сезон не струва...Ферия си отиде и трябваше да се намери заместничка.Сценаристите решиха да натъкмят нова любовна история,добре,но как пък точно в лицето на това лигаво момиченце-Гюнеш?Естествено,че за зрителите ще е неприемливо-като са искали да бяха започнали нов сериал с Чаатай и Гизем Караджа.Не може в продължение на толкова много епизоди да ни убеждават в силата на истинската любов,че прегради и класови различия не могат да и попречат,а впоследствие да вкарат в историята "една от многото",които Емир се е опитвал винаги да избягва.С какво Гюнеш е по-различна от еднодневките му и каква любов е тази,започнала с планове за отмъщение???
      Това,което аз видях в играта на Ферия и Емир,олицетворяваше самия живот,на моменти се просълзявах с тях,забравяйки,че това е просто филм...а новия сезон-никаква емоция.Мое мнение.Първо-между героите я няма онази химия,и второ-Гизем Караджа е изключително слаба,да не казвам,че не е никаква актриса.Радвам се,че не са продължили да го снимат,че кой знае каква помия щяха да сътворят

      Изтриване
    3. Напълно съгласна съм!

      Изтриване
    4. Значи още някой мисли като мен...

      Изтриване
    5. Абе вия НОРМАЛНИЛИ СТЕ БЕ ГИЗЕМ КАРАДЖА СЛАБА АКТРИСА.АЙДЕ ДА ПРОЯВА ВЪЗПИТАНИЕ И ДА НЕ СЕ ИЗКАЖА СУПЕР ГРУБО.!!!!РАЗБИРАЧИ!!!!

      Изтриване
    6. Гизем караджа била слаба актриса.вий колко ДЕБЕЛА искате да бъде.КАТ СЛОН

      Изтриване
    7. awe kade shte sravnqvate Gizem s tova djudje Hazal mi tq nemoje da i stupi na malkiqt prust mnogo po qk e tozi sezon ot predishnite samo neznam dali shte ima produljenie sled tezi 13-epizoda

      Изтриване
  3. И извинете но слуховете че Чаатай Улусой (Емир) и Серенай Саръкая (Йешим) че ще се женят верни ли са или са поредната измислица на медиите?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нека пак започнат със снимките на "Приливи и отливи"...
      Тогава женени,че и с дете ще ни ги представят

      Изтриване
    2. Не мога да я приема тази Серенай..много хитра ми излглежда...нашето момче ще го превземе..

      Изтриване
    3. Нашето момче да си събира ума-никой не му е виновен като му са слаби ангелите :).Уж,в интервюта казва,че партньорките в сериалите са му просто приятелки,а то...Не можем да сме сигурни,но се знае за слуховете за него и Хазал Кая,после и Гизем,а сега пък Сера...Едно е сигурно-с русо момиче не изглежда добре нито на екран,нито в реала,но най-важното е да е щастлив.А що се отнася до Серенай-страшно противно и лигаво поведение,а точенето на сополи в Приливи и отливи говори за огромен "професионализъм" от нейна страна.

      Изтриване
    4. никой не може да замени ФЕРИА!

      Изтриване
    5. Нали?Химията помежду им не е породена просто от добрите приятелски отношения...Жалко,че я е изпуснал!Говоря не просто за сериала-по едно време упорито се говореше,че имат връзка-тя се отказала от сериала,а той се включил в 3 сезон.Две седмици преди финала двамата са били в обтегнати отношения и така настъпил краят на връзката им.Дали са просто слухове или е истина-не знам,но двамата страшно си подхождаха.

      Изтриване
    6. Аз не вярвам много на тези слухове,но сякаш искам да са отново заедно Хазал и Чаатай.Не знам какво е ставало,но да си отваря очите за тая Сера,че да не си пати после.Като й гледам непрофесионалната игра и нетърпимите маниери,направо не знам как я търпят.

      Изтриване
    7. Напълно съм съгласна!И Чаатай не е кой знае колко голям актьор,но с Хазал определено му се получи.Много харесвам и двамата,дано някой ден пак ги видим заедно

      Изтриване
  4. Колко серии са в трети сезон?

    ОтговорИзтриване
  5. Общо всичко 13 са заснетите оригинални серии за 3 сезон :):)

    ОтговорИзтриване
  6. Добре, че са само толкова, а не примерно 70-80. Не си представям във филма Емир с друга, освен с Фериа. Сега вече дори не гледам филма.

    ОтговорИзтриване
  7. Mожете да се сърдите само на Хазал Кая... Тя поиска да напусне сериала,но другият филм, в който се включи (за Балканската война), много скоро беше спрян,поради нисък рейтинг.....:).

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да се сърдя.благодарен съм и че се СИКТИРдоса.гиземчето е върхът.

      Изтриване
  8. Не,според мен тя няма никаква вина-договорът бил до 65 епизод(по турската номерация),а тя се е съгласила на още два.А и не само тя напуска-правят го и Джейда Атеш(Ханде),Баръш Кълъч(Левент),Мелих Селчук(Мехмет).Не е бил предвиден 3 сезон.А и не трябваше-дори Ферия да беше там,идеите вече се изчерпиха...

    ОтговорИзтриване
  9. Всичко ми е известно :)) Дори и "майка ѝ" ( Вахиде Перчин) напусна,оперира се и се включи като Хюррем във "Великолепният век". А за Хазал Кая почти нищо ново и по-добро не чувам...

    ОтговорИзтриване
  10. Истината е една-Хазал и Чаги заедно!!!

    ОтговорИзтриване
  11. Moже да искате,но не вярвам да стане !:):)

    ОтговорИзтриване
  12. Veche btvlady vurti reklamata na 1 sezon seriala pochva na 29.09 22:50 a I pochva I povtoreniie na Stuklen dom na sushtata data v 22:00 1 sezon

    ОтговорИзтриване
  13. Имам предложение.BTV като мощна медия да направи продължението на сезона.филма да се казва "Магистралата на емир" мога да предложа в ролята на Гюнеш да извикат Луис Хамилтън той е екстра имаси обички по катинарчето ще го познаваме че това е гюнеш.в по тешките любовни сцени дубльор азис.че на луисчо може да му дойде в повече и да не издържи ще трябва после обещетения че сме исхабили пилота на мерцедес.а той ще ни трябва за целия сезон та няма да правим като наще комший ХУБАВА РАБОТА АМА....ТУРСКА.филмът задължително да им бъде продаден дори с ОТСТЪПКА.а защо не и в третия свят.там поне уния с копията и перата ще сбират племето на тумби пред плазмите.надявам се на тия които не харесат играта на гизем караджа останат очаровани.и комшийте ги удари на СЪВЕСТ.с един куршум една камара зайци

    ОтговорИзтриване