четвъртък, 3 юли 2014 г.

Нова телевизия със специална лятна програма


Повече забавление и лятно настроение са част от програмата на Нова телевизия от началото на месец юли.


Още в края на тази седмица предаването „Ничия земя” се завръща с нови истории и нова схема на излъчване – от 6 юли всяка неделя от 18.00 ч. В първите два епизода на продукцията зрителите ще видят първото и единствено телевизионно интервю на дългогодишния личен телохранител на Ахмед Доган – енигматичния Ерол Челеби.


От тази събота, 5 юли, „Събуди се” ще събужда зрителите с час по-късно – точно в 8.00 ч, а отново от събота предаването „На светло с Люба Кулезич” излиза в лятна ваканция. Забавление и вълнуващи истории в 10.00 ч. през почивните дни от тази събота ще предложат романтични немски продукции и хитовата поредица на Розамунде Пилхнер.

Също от тази неделя на мястото на „Извън новините”, чието последно издание беше миналата седмица, зрителите ще се забавляват с епизоди на „Аз обичам България” от 13.30 ч., а веднага след тях от 15.00 ч. ефира превземат колоритните съседи от „Етажна собственост”. От тази неделя, 6 юли, предаването „Всяка неделя” с Кеворк Кеворкян ще бъде от 16.00 до 18.00 ч. От 12 юли в почивка ще излезе и друго лице на публицистиката – Сашо Диков с предаването „Дикoff”, а на негово място Нова ще предложи епизоди на култовите продукции „Пълна лудница” и „Като две капки вода”.

И през следващите месеци част от лятната програма на медията ще останат петъчните разнообразни филмови заглавия, които стартират в 20.00 ч. Съвсем скоро в разгара на лятото предстоят и премиерните сезони на емблематични за ефира на Нова американски поредици.

Няма коментари:

Публикуване на коментар